Η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης έγιναν γονείς τον περασμένο Σεπτέμβρη. Οι δύο ηθοποιοί υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η κόρη τους γεννήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου με καισαρική. Τρεις περίπου μήνες μετά τον ερχομό της η Μαίρη Μηνά δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μαζί της και εξομολογήθηκε όλα όσα άλλαξαν με τον ερχομό της. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύντροφό της Μιχάλη Σαράντη λέγοντας πως «είναι οι τυχεροί της» και πως η μικρή «τους διάλεξε».

«Γεια σου κόσμε! O κόσμος επανασυντίθεται. Αυτή είμαι εγώ. Και αυτή είναι η κόρη μου. Δηλαδή εγώ είμαι η μαμά της. Σχεδόν τρεις (συν 9) μήνες τώρα. Και για πάντα. Θα είμαι για πάντα η μαμα της και θα είναι για πάντα το παιδί μου. Ο κόσμος μου. Ο κόσμος επαναφωτίζεται. Αυτή είναι μια φωτεινή γλυκειά μας στιγμή. Ανάμεσα σε άλλες. Όχι και τόσο φωτεινές. Κάποιες και πικρές, κάποιες απελπισμένες. Όχι δεν είναι εύκολο, κι ας είναι μαγικό.

Ο κόσμος επανορθώνεται. Μπροστά της δεν ξέρω τίποτα και ταυτόχρονα κι ενστικτωδώς ξέρω τα πάντα. Της τρέφω απέραντη ευγνωμοσύνη και ταυτόχρονα της ζητώ συγγνώμη. Και εκείνη καταλαβαίνει. Αχ πώς καταλαβαίνει. Όλα τα καταλαβαίνει αυτός ο κόσμος. Κι εγώ ελπίζω εύχομαι και θα μοχθήσω ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα ελεύθερος και πάντα τρυφερός

Υγ. @mihalisarantis μου μας διάλεξε. Είμαστε οι τυχεροί της.», έγραψε στο πρώτο της μήνυμα μετά τον ερχομό της κόρης της η Μαίρη Μηνά.

Πριν από λίγο καιρό, ο Μιχάλης Σαράντης είχε εκφράσει δημόσια τον έρωτά του για τη Μαίρη Μηνά, μιλώντας για εκείνη στο ΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ