Η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πολίτης βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στις Σπέτσες σε μια παραμυθένια τελετή.

Το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, η Μαίρη και ο Μάριος βάπτισαν τον 7μηνών γιο τους, το όνομα του νεοφώτιστου είναι Μιχαήλ και οι νονοί του ήταν πέντε, η Ευγενία Νιάρχου, Νασίμπα Αντίλοβα, η Μαρί-Σαντάλ ο σύζυγός της, Παύλος και η Σαμπίν Γκέτι.

Η Μαίρη Κατράντζου εμφανίστηκε με μία λευκή δημιουργία και η βάφτιση έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η σχεδιάστρια επέλεξε τις Σπέτσες για το μυστήριο καθώς εκεί βρίσκεται και το σπίτι των γονιών της, Βλάση Κατράντζου και Κατερίνας Γκούμα Κατράντζου.

Στο νησί για τη βάφτιση του μικρού Μιχαήλ βρέθηκαν η Μαριέτα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και τα παιδιά τους, όπως και η Βίκυ Καγιά με τον Ηλιά Κρασσα που κατέφθασαν οικογενειακώς στις Σπέτσες το πρωί της Τετάρτης. Στους καλεσμένους και Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού, η υφυπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Σαμπίν Γκέτι, Λιβανοαιγύπτια σχεδιάστρια κοσμημάτων και Editor at Large στο περιοδικό Tatler που ειδικεύεται σε βασιλικά θέματα.

Μετά το μυστήριο διοργάνωσαν ένα λαμπερό πάρτι για να γιορτάσουν την ιδιαίτερη ημέρα μαζί με την οικογένεια και τους καλούς τους φίλους. Με το κόκκινο, το κίτρινο αλλά και το πράσινο να κυριαρχεί στη διακόσμηση με πολλά λουλούδια και κεριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ