Για πρώτη φορά η Μαίρη Κατράντζου έκανε ανάρτηση στα social media για το μωρό που περιμένει. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια και ο σύζυγός της, Μάριος Πολίτη που παντρεύτηκαν στο Παλαιό Ψυχικό περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο τους παιδί.

Παρόλο που το ζευγάρι ονειρευόταν ο γάμος του να γίνει στο αγαπημένο τους νησί, στις Σπέτσες, οι συνθήκες λόγω της πανδημίας δεν το επέτρεψαν. Ωστόσο, οι δυο τους έκαναν έναν πολιτικό γάμο στην οικεία τους στα βόρεια προάστια με ελάχιστους καλεσμένους και κουμπάρα την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρο του Ιδρύματος «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Και τώρα είναι έτοιμοι για το baby boom.

Η Μαίρη Κατράντζου μάλιστα, που ήταν η σχεδιάστρια που έντυσε με εντυπωσιακή δημιουργία της τη Μαρί Σαντάλ στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ, έκανε και την πρώτη ανάρτηση για το μωρό που περιμένει.

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της να χαίδεύει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, η Μαίρη Κατράντζου αποκάλυψε πως είναι 26,5 εβδομάδων έγκυος και ετοιμάζεται να μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ