«Μυστικές ιστορίες» που αφορούσαν τον ενημερωτικό τομέα αποκάλυψε η Μάγδα Τσέγκου μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Μίλησε για ρεπορτάζ που υποτίθεται ότι ήταν ζωντανά, αλλά δεν ήταν. Έφερε μάλιστα παράδειγμα τον Γιάνη Βαρουφάκη που ενώ εκείνοι στον ΣΚΑΪ τον είχαν ζωντανά, άλλες εκπομπές απέναντι τον παρουσίαζαν σαν να μιλάει ζωντανά και σε εκείνους.

Η Μάγδα Τσέγκου περιγράφει τι έχει συμβεί με τον Απόστολο Γκλέτσο

Παράλληλα η Μάγδα Τσέγκου αποκάλυψε και τον λόγο που δεν μιλάει πια με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Έναν μεγάλο καβγά που έχουμε κάνει στην εκπομπή ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο όταν ήταν δήμαρχος Στυλίδος. Τον είχαμε καλέσει στην εκπομπή να βγει να μας μιλήσει στις 8. Είμαστε με τον Γιώργο Αυτιά στον αέρα και είναι η ώρα 8 παρά 3 λεπτά και λέει να πάμε στον Απόστολο Γκλέτσο. Τον καλούμε, τον ξανακαλούμε. Άφαντος! 8:05 τον βλέπουμε σε άλλο κανάλι, ενώ εμείς είμαστε ζωντανά, έχουμε μείνει «παγωτό». Μετά όταν επικοινωνήσαμε μαζί του είπε ότι δεν είχε κανονίσει κάτι μαζί μας, μάς έβγαλε τρελούς. Εγώ έπαψα να μιλάω με τον Απόστολο Γκλέτσο γι’ αυτό τον λόγο», περιέγραψε η Μάγδα Τσέγκου.

Τέλος, η Μάγδα Τσέγκου μίλησε και για τον on air καβγά της με βουλευτή. «Καταλήξαμε σχεδόν να τον πετάξω έξω από το στούντιο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που νόμιζα ότι θα χτυπήσω άνθρωπο», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ