Σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Maestro, που προβάλλεται πλέον και στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο Ορέστης Χαλκιάς που υποδύεται τον Αντώνη στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δήλωσε: «Τα γυρίσματα ξεκινάνε στις 3 Απριλίου. Θα ξεκινήσουμε από την Αθήνα, μετά θα πάμε Παξούς και μετά θα συνεχίσουμε πάλι Αθήνα. Στο νέο κύκλο θα δείτε σίγουρα 3 με 4 νέα πρόσωπα, από εκεί και πέρα επειδή δεν έχει γραφτεί ολόκληρος ο κύκλος δεν μπορώ να πω ξέρω».

Απαντώντας στο Breakfast@Star σχετικά με τις χρηματικές απολαβές των πρωταγωνιστών μετά την είσοδο του Maestro στο Netflix ο Ορέστης Χαλκιάς ξεκαθάρισε: «Οι χρηματικές απολαβές των ηθοποιών δεν έχουν καμία σχέση με το Netflix. Οι απολαβές του καθένα είναι προσωπική του υπόθεση και θέμα διαπραγμάτευσης με την παραγωγή. Δεν έχει να κάνει το Netflix με όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Ο Ορέστης Χαλκιάς μίλησε επίσης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στα σχόλια που λαμβάνει: «Το 99% είναι όμορφα σχόλια. Τώρα τα αρνητικά… Στην Ελλάδα όλοι έχουν να πουν κάτι αρνητικό οπότε δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό. Υπήρχε μία στάση τότε με το γκέι φιλί που με ενόχλησε αλλά δεν μου έκανε και εντύπωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ