Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα video όπου ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ, Machine Gun Kelly αποκαλύπτει τον μεγάλο έρωτά του με την Κένταλ Τζένερ. Πίσω στο 2013 ο γνωστός ράπερ ήταν ερωτευμένος με την Κένταλ Τζένερ και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος είχε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή μαζί της παρόλο που τότε ήταν ανήλικη. Ο κυνικός τρόπος μάλιστα, που ο Machine Gun Kelly δικαιολόγησε τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τότε Κένταλ Τζένερ, προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος τότε ράπερ (σήμερα είναι 31 ετών) είχε αναφερθεί σε άλλα παραδείγματα γνωστών ερμηνευτών που είχαν συνευρεθεί με ανήλικες. Αυτό ήταν και το βασικό του επιχείρημα. Ο Machine Gun Kelly είχε αναφέρει: «Δεν περιμένω μέχρι τα 18 της. Θα πάω τώρα. Είμαι 23. Δεν είναι και τόσο τρομακτική η διαφορά. Εγώ είμαι 23 κι αυτή 17».

Μάλιστα, ο τρόπος που χρησιμοποίησε ο Machine Gun Kelly για να δικαιολογηθεί ήταν ιδιαίτερα κυνικός: «Είναι celebrity και σε αυτό δεν υπάρχουν όρια». Και συνέχισε: «Ο Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin έβγαινε με μια 14χρονη και ο Αξλ Ρόουζ με ένα 16χρονο κορίτσι», εξηγόντας πως και άλλοι μεγάλοι ροκ σταρ δεν είχαν αρνηθεί μια σχέση με μια ανήλικη.

Ωστόσο, την περίοδο που ο Machine Gun Kelly πίεσε την Κένταλ Τζένερ για να προχωρήσουν στη σεξουαλική επαφή, εκέινη ήταν 17 χρόνων. Αξίζει να αναφέρουμε πως 9 χρόνια μετά ο γνωστός ράπερ και η σύντροφός του, Μέγκαν Φοξ διατηρούν ακόμη καλές σχέσεις με την οικογένεια και κάνουν στενή παρέα με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον αρραβωνιαστικό της, Τράβις Μπάκερ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ