Η Άννα Βίσση γιορτάζει τα 50 χρόνια της καριέρας της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου. Η κορυφαία καλλιτέχνιδα μίλησε για την χαρά και τον πόνο που φέρουν αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στην αρχή της καριέρας της, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο οι πορείες τους έχουν συνδεθεί άρρηκτα.

«Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ. Προσπαθούσα να γράψω κάποια πράγματα. Δεν τις συμπαθώ πολύ της press conference. Δεν φταίτε εσείς, εγώ φταίω. Δεν μου αρέσει να το πουλάω αυτό που κάνω με αυτό τον τρόπο, προτιμώ να τραγουδώ. Έτσι αποσυντονίζομαι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να πω ότι δεν φουσκώνω από υπερηφάνεια για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα», είπε η Άννα Βίσση με έκδηλη συγκίνηση την οποία δεν συγκράτησε ούτε στη συνέχεια.

«Έχω κάνει πάρα πολλές συναυλίες, ούτε θυμάμαι πόσες. Αλλά αυτή έχει μια άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά, αλλά είναι και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν. Ο χρόνος περνάει και αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, μην τελειώσει αυτό που κάνουμε. Μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό, αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα. Είναι τα 50 μου χρόνια φέτος. Εύχομαι να υπάρξει και το 51 και το 52 και το 53 γιατί δεν θέλω να τελειώσει όλο αυτό που μου συμβαίνει. Δεν είναι τα γενέθλιά μου δυστυχώς φέτος. Είναι τα γενέθλια μιας καριέρας», πρόσθεσε ακόμα.

Παράλληλα, θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.

Τα τρυφερά λόγια με τα οποία μίλησε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα

Ειδική αναφορά έκανε στον Νίκο Καρβέλα. «Είναι ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι αυτά τα 50 χρόνια. Τι είναι ένας τραγουδιστής χωρίς τα τραγούδια του. Αφού ζήσαμε και την ανθρώπινη σχέση. Με ερωτεύτηκε στο τέλος της εφηβείας μου. Εγώ δεν τον είχα ερωτευτεί τότε, αλλά 5 χρόνια μετά. Τον φοβόμουν στην αρχή. Είναι ένας παρορμητικός άνθρωπος, πανέξυπνος. Τότε δεν είχα ακόμα δημιουργήσει τη δική μου προσωπικότητα για να μην τον φοβάμαι και να καταλάβω ότι ήταν μόνο τύχη για εμένα. Με τα τραγούδια του ο Νίκος μου έχει προσφέρει το ελιξίριο της νεότητας της καλλιτέχνιδας και της αιωνιότητας. Συνεχίζει να μου γράφει γιατί τον προκαλώ εγώ, αυτός είναι σε άλλη φάση της ζωής του, αλλά για εμένα θα έκανε τα πάντα. Δεν θα με αφήσει ποτέ να «πεινάσω» ή να «διψάσω» καλλιτεχνικά. Πάντα θα με κρατάει στην κορυφή σαν τη βασίλισσά του», είπε η Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη της Σοφία και τις τρεις ανιψιές της

Σοφία Καρβέλα: Η Άννα Βίσση, η Κατερίνα Καινούργιου και η Αννίτα Πάνια στην παρουσίαση της νέας της συλλογής μαγιό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ