Την Κυριακή παντρεύτηκε ο τραγουδιστής την αγαμπημλενη τιυ Βασιλική Σαλαμπάση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύπρο. Ο γαμπρός μάλιστα επέλεξε λευκό κοστούμι ενώ η νύφη επέλεξε μια κομψή δημιουργία με παρτούς ώμους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε στιγμιότυπα από το μυστήριο του γάμου τους που έγινε το βράδυ της Κυριακής στη Λάρνακα.

Να σημειώσουμε πως η νύφη είναι δικηγόρος. H καταγωγή της δεν είναι από την Κύπρο, ωστόσο ο γάμος έγινε στο Νησί της Αφροδίτης.

Ο κουμπάρος του τραγουδιστή, Ραφαήλ Τεζάρης ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο. Ο παρουσιαστής έγραψε στο σχόλιο: «Αγαπημένε μου Λούκα και Βασιλική. Ότι το καλύτερο στο νέο σας ξεκίνημα πάντα με υγεία χαμόγελα καλούς απογόνους και πάντα αγαπημένοι! Σας ευχαριστώ που μοιράστηκα αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωή σας! Το Άγιο Πνεύμα να φέρει υγεία αγάπη δύναμη ευτυχία και πολλά χαμόγελα στο νέο μας ζευγάρι και σε όλους μας για ένα καλοκαίρι όλο χρώμα άρωμα ελπίδα μουσική και πολλές ετοιμασίες για πολλά».

Ο δημοφιλής Κύπριος τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, στην Αραδίππου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ