Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για τη συμμετοχή του στο X Factor, τον γάμο του με τη Βασιλική Σαλαμπάση και την αναγνωρισιμότητα.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και ανέφερε αρχικά: «Σε μια συναυλία ένιωσα υπόταση και από τότε τρώω κάτι για να μην είναι άδειο το στομάχι. Έχω μαζί μου δυο τρία πράγματα. Για το άγχος για παράδειγμα. Είναι μέχρι να βγω στην σκηνή.

Στο X Factor ένιωσα καταπιεστικό άγχος, δεν περνάς ωραία. Ήταν το πρώτο τότε και εγώ 22 χρονών, εντελώς εκτός χώρου και μέσα σε ένα 5μηνο άλλαξε όλη μου η ζωή. Με βάραινε που ενδιαφέρονταν για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν μου αρέσει η έκθεση. Δεν θέλω να πηγαίνω σε άλλους τραγουδιστές για να μη μου δίνουν το μικρόφωνο. Η έκθεση στην σκηνή δεν με αγχώνει γιατί κάνω αυτό που αγαπώ. Το να με φωνάξουν να πω κάτι, αυτό με αγχώνει. Σίγουρα το reality έδωσε ένα βήμα για να δει ο χώρος ποιος είμαι. Δεν μετανιώνω για κάτι».

«Ο γάμος μου ήταν ανοιχτός, καλέσαμε όλο το χωριό»

Ο γάμος μου ήταν ανοιχτός, καλέσαμε όλο το χωριό. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να με άγχωνε, τώρα όχι. Ήταν ένα γλέντι παραδοσιακό. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μάζεψα όλους τους φίλους μου. Συγκινηθήκαμε πολύ γιατί ήρθε από την Πάτρα ο πνευματικός μου. Για μένα άλλαξε κάτι. Αυτή η δέσμευση όταν θέλεις να δεσμευτείς σημαίνει ότι δένεσαι και ότι με αυτόν που έχω δίπλα μου θα πορευτείς στη ζωή. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, στην εκκλησία μετά την Ανάσταση στα μέρη της Βασιλικής, στο Διδυμότειχο».

«Όταν πειράζω κάποιον το φτάνω στο τέρμα, να μην αντέχει άλλο. Μπορεί να βρω κάτι που να τον ενοχλεί λίγο τον άλλον και κοροϊδεύω. Το κάνω εκεί που με παίρνει» ανέφερε.

«Έχει τύχει να τραγουδάω και από κάτω τα κορίτσια να μου τραβάνε το κορδόνι από το παπούτσι»

«Έχει τύχει να τραγουδάω και από κάτω τα κορίτσια να μου τραβάνε το κορδόνι από το παπούτσι και έμεινε το παπούτσι. Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, κάτω φάνηκε αλλιώς. Τρελά παιδιά. Το επόμενο θα ήταν να μου δέσουν τα κορδόνια. Και μετά φεύγανε κομματάκια του πουκαμίσου για να υπογράψω πάνω. Αυτό το πράγμα σου κάνει η τηλεόραση. Σε κάνει σταρ σε μικρό διάστημα και είναι καταδικασμένο να σβήσει» ανέφερε.

«Λέω όχι πια όταν με ρωτούν παιδιά να πάνε σε talent show. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να θεμελιώσουν βάσεις στο τραγούδι. Ο τρόπος που γίνονταν τότε τα παιχνίδια ήταν διαφορετικά τώρα έχουν γίνει πιο κριτικοκεντρικά και τα παιδιά περνούν σαν σελίδες. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στους κριτές. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα κριτής» είπε ο Λούκας Γιώρκας.

Διαβάστε επίσης:

Λούκας Γιώρκας: «Δεν είχα όνειρο ζωής να πάω στη Eurovision»

Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ