Σε θεατρική έξοδο εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό η ηθοποιός και χορεύτρια Λουίζα Πυριόχου και ο Άγγελος Πυριόχος.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή της στο J2US και από το περασμένο Σάββατο έχει νέο ταίρι στα live πάρτι του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha. O Biased Beast έπρεπε να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το σόου, όμως ανέλαβε coach της η Καλομοίρα!

Η Λουίζα Πυριόχου μαζί με τον θείο της Άγγελο Πυριόχο βρέθηκαν στη θεατρική πρεμιέρα της κριτή του J2US Βίκυς Σταυροπούλου στο θέατρο Άλσος.

Τι σχέση έχει η Λουίζα Πυριόχου με τον Άγγελο Πυριόχο;

Όπως είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ! ο Άγγελος Πυριόχος είναι αδελφός του πατέρα της.

«Στην οικογένειά μας τραγουδούσαμε συνέχεια, κάναμε σκετσάκια, ήταν πολύ κοντά μας και ο θείος μου, ο αδελφός του μπαμπά μου, ο Άγγελος Πυριόχος, που είχε σχέση με τα καλλιτεχνικά πράγματα, οπότε μεγάλωσα σαν να έπαιζα σε μιούζικαλ», ανέφερε η καλλιτέχνιδα.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός κάνει συχνά αναρτήσεις περηφάνιας για εκείνη παρακολουθώντας τη στο J2US.

«Επειδή ο θείος μου δεν έχει δικά του παιδιά, όταν τον ρωτούσαν αν θέλει να αποκτήσει δικά του, πάντα έλεγε: “Όχι, έχω δύο υπέροχες ανιψιές”. Εμένα και την αδελφή μου δηλαδή, που μας έχει σαν κόρες του. Αν και έχει επιστρέψει μόνιμα στη Ζάκυνθο, είμαστε πολύ κοντά. Αισθάνεται δικαιωμένος γιατί αναγνώριζε το ταλέντο μου από τότε που ήμουν πολύ μικρή», είχε αναφέρει η Λουίζα Πυριόχου.

Φωτογραφίες: NDP/ Έλλη Πουπουλίδου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ