Το επόμενο πρωί από τα Mad Music Video Awards για το 200 άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση στο κοινό. Ο λόγος φυσικά ήταν ο έντονος καυγάς ανάμεσα στους τράπερ Snik και Light. Ένα καβγάς με χειροδικία που αμαύρωσε τη γιορτή της μουσικής.

Οι αντιδράσεις από τον κόσμο ήταν πολλές και όλες καταδικαστέες.

Το Mad μάλιστα ανακοίνωσε πως στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων δεν θα προληθεί κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

H απάντηση του Light ήταν άμεση. Ο τράπερ προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο αλλού. Ο ίδιος μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον των διοργανωτών του Mad ΤV υποστηρίζοντας πως εκείνοι φταίνε που τον έβαλαν να καθίσει σε κοντινά καθίσματα με τον Snik. Μάλιστα όπως τονίζει αυτό έγινε σκόπιμα, ελπίζοντας πως θα δημιουργηθεί κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι και θα ανέβαζε τα νούμερα».

Mάλιστα, ο ίδιος ανέβασε και μια συνομιλία που είχε με τους διοργανωτές μια μέρα πριν τονίζοντας πως αν καθίσει δίπλα με κάποια άτομα με τα οποία έχει κόντρα, «ότι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη».

Ωστόσο οι αντριδράσεις των fans δεν ήταν καθόλου ευνοϊκές. Μάλιστα τα αιχμηρά σχόλια δεν έλειψαν με τους χρήστες του Twitter να γράφουν: «Ο Light δεν είναι κανένα μωρό και καιρός είναι να αναγνωριστεί η τόξικ και κυρίως ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά του καθώς συνέχεια χειραγωγεί με ψέματα και δούλεμα τον κόσμο. Αν σε δυσκόλευαν οι θέσεις να μην πήγαινες. Κανένας δεν σε ανάγκασε. Είσαι απλά κλόουν».

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ