Αυτή τη σεζόν τη βλέπουμε δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο Fantasia. Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου τη Δευτέρα. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ μας άφησε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό Τιμή μου. Είναι πολύ Αγαπητός στον κόσμο. Δουλεύει συνέχεια δεν σταματά ποτέ. και τον θαυμάζω για αυτό» τόνισε η ίδια.

«Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη στον στόχο μου. Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10 και όχι 9,5. Οικονομικά τελείωσα. Στο σχολείο είχα βγάλει 18.500 μόρια και έκλαιγα – Η μαμά μου έλεγε “το παιδί μου δεν είναι καλά”. Οι γονείς μου ήταν πάντα δίπλα μου και μου έλεγαν μπράβο. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό σε οποιοιδήποτε τομέα επιλέξεις πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη ψυχικά, αλλά περνάει γρήγορα. Κρατάει για λίγο» είπε η Λένα Ζευγαρά.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ