Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν η Λένα Παπαληγούρα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άκη Πάντο. Ο γάμος τους τελέστηκε στον Ι. Ν Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, με κουμπάρους την φίλη της νύφης, Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να οργανώνω τέτοια πράγματα. Τον γάμο μου τον είχα κάνει όλο εγώ», είπε η Λένα Παπαληγούρα στην εκπομπή «Στούντιο 4». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον είχα οργανώσει μόνη μου όλο. Διάλεγα λουλούδια, μπομπονιέρες από το «Χαμόγελο του παιδιού», προσκλητήρια από τη «Μέριμνα». Μου αρέσει πολύ. Για αυτό λέω θα μπορούσα να κάνω κι άλλες δουλειές».

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος στον γάμο τους τον Σεπτέμβριο του 2018. (NDP)

Επίσης ανέφερε ότι άλλα υπολόγιζαν αρχικά και άλλα ήρθαν στη συνέχεια.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνουμε ένα γάμο με 20 άτομα και κάναμε ένα πάρτι με 500. Ήταν φίλοι μας. Ξεκινήσαμε από τους κολλητούς και μετά λέγαμε, αυτός είναι φίλος φίλου. Ήταν ένα φανταστικό πάρτι. Από τα τελευταία μεγάλα πάρτι πριν από την πανδημία. Πολλοί φίλοι μου το λένε.

Τίποτα δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Ήταν μια ωραία αφορμή για να γιορτάσουμε. Και το ίδιο το μυστήριο του γάμου για μένα είναι συγκινητικό, είναι συμβολικό.

Όσο για τον σύζυγό της, η Λένα Παπαληγούρα λέει ότι βοήθησε στον γάμο. «Αφού δεν χωρίσαμε στην προετοιμασία, δεν θα χωρίσουμε», ανέφερε η ηθοποιός γελώντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ