Στο Κηποθέατρο Παπάγου παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης η παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που παρακολούθησαν την παράσταση και ο πατέρας της ηθοποιού, Αναστάσιος Παπαληγούρας. Ο πρώην υπουργός στηρίζει κάθε βήμα της κόρης της και παρακολουθεί την πορεία της στο θέατρο.

Μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν μετά το τέλος της παράστασης.

Η Λένα Παπαληγούρα με τον πατέρα της.
Η Λένα Παπαληγούρα με τον πατέρα της.

Τι έχει δηλώσει η Λένα Παπαληγούρα για τον πατέρα της

Στο παρελθόν η Λένα Παπαληγούρα είχε μιλήσει για τους γονείς της στην εκπομπή The 2night show. «Οι γονείς μου δεν ήταν από τους ανθρώπους που έφερναν συνεχώς ανθρώπους της πολιτικής μέσα στο σπίτι. Αυτό που έμαθα μέσα από τη δουλειά του πατέρα μου, που το βλέπω και στη δική μου είναι πως μια στιγμή είσαι πάνω και μία κάτω», είχε αναφέρει.

Επιπλέον, είχε σχολιάσει το «βαρύ όνομα» που κουβαλάει, αλλά και το αν βρέθηκε αντιμέτωπη με το: «ο μπαμπάς της θα έβαλε κάποιο μέσο».

«Δεν το επέτρεψα και φοβόμουν μην πουν ότι με βοήθησε ο πατέρας μου στη δουλειά, γιατί δεν το έκανε. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν βοήθησε πουθενά, δεν πήρε κάποιο τηλέφωνο γιατί δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας του. Οπότε ξεκινούσα με τρομερή διάθεση ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Είχα πολλή διάθεση να αποδείξω, ότι μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου. Σίγουρα φαντάζομαι ότι όταν βλέπεις 1000 βιογραφικά και βλέπεις αυτό το επίθετο, μπορεί να πεις “α είναι η κόρη αυτουνού, ας τη δούμε”. Κάποιος μπορεί να με κάλεσε για οντισιόν επειδή με λένε έτσι. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να είδε το όνομά μου στο βιογραφικό και να με κάλεσε σε μια οντισιόν από περιέργεια, το θέμα είναι πως το διαχειρίζεσαι από εκεί και πέρα», είχε δηλώσει.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Παπαληγούρα: Η ταινία Airhostess-737 φλερτάρει με τα Όσκαρ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ