Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε για τη μητρότητα, τη σχέση με τον άντρα της αλλά και τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο.

«Καμιά φορά βρισκόμαστε σε σχέσεις οι οποίες είναι πεθαμένες και ενώ όλοι γύρω μας το παρατηρούν εμείς δεν είμαστε ικανοί να το δούμε. Οι γυναίκες από το φόβο να μην χάσουν το “τρένο” του παιδιού μπορεί να μπουν σε σχέσεις που ενδεχομένως δεν θα επέλεγαν», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για τη σχέση με τον άντρα της αποκάλυψε: «Είμαι ερωτευμένη με το σύζυγό μου. Εάν δεν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και αλληλοκατανόηση δεν διατηρείται ο έρωτας. Νιώθω ότι επειδή είμαι μοναχοπαίδι είχα από μικρή ανάγκη τις φίλες και ίσως γι’ αυτό έκανα δυο παιδιά. Γιατί ήθελα να έχουν παρέα».

Για τα παιδιά της τόνισε: «Στα παιδιά πρέπει να μιλάμε ειλικρινά. Να τους λεμέ ότι όλοι κάνουμε λάθη. Έχω μια τελειομανία, η οποία με έχει ταλαιπωρήσει. Θα ήθελα τα παιδιά μου να είναι πιο ελευθέρα, να βουτάνε και ας κάνουν λάθος. Ήμουν ένα κλειστό παιδί οπότε το θέατρο ίσως ήταν ένας τρόπος να επικοινωνήσω μέσα από τα κείμενα και τους ρόλους».

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega Μαύρο Ρόδο είπε:: «Χαίρομαι που έκανα ένα guest στο Μαύρο Ρόδο, ήταν φίλοι μου τα παιδιά και είναι μια πολύ ωραία σειρά. Πρόσφατα πήρα το βραβείο ερμηνείας σε εάν πολύ σημαντικό γαλλικό φεστιβάλ για το ρόλο μου στην ταινία Airghostess 73».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ