Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», παραχώρησε ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο μάγειρας, μίλησε, για το επάγγελμά του καθώς και για την μεγάλη σημασία, που κρύβει η λέξη αρχιμάγειρας.

Αρχικά ο ίδιος τόνισε: «H κουζίνα και το να γίνεις αρχιμάγειρας, δηλαδή να διοικήσεις μια κουζίνα, θέλει πάρα πολλά χιλιόμετρα. Οπότε τα παιδιά δεν πρέπει να βιάζονται, πρέπει να έχουν υπομονή. Δεν μπορείς να λέγεσαι σεφ στα 27 σου χρόνια».

Λευτέρης Λαζάρου για Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν είναι παρήγορο για έναν άνθρωπο που έχει αφήσει τη δική του ιστορία να φεύγει με λίγο κόσμο»

«Υπάρχει μια μεγάλη θυσία από τον σύντροφο ή την συντρόφισσα».

«Είναι πολύ βαριά η λέξη αρχιμάγειρας. Αλλά, πάνω απ’ όλα, το πιο δύσκολο είναι η σχέση που κρατάς με την οικογένεια. Αυτό το επάγγελμα όσο κοινωνικό είναι στον χώρο της εργασίας τόσο αντικοινωνικό είναι στον χώρο της οικογένειας».

«Υπάρχει μια μεγάλη θυσία από τον σύντροφο ή την συντρόφισσα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δηλαδή είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που άνθρωπος αντιμετωπίζει, εργαζόμενος στον χώρο», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Λευτέρης Λαζάρου.

Μάλιστα, ο σεφ, σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε δηλώσει πως μία είναι η ένοχή του απόλαυση: «Η ένοχή μου απόλαυση είναι να πιω λίγο παραπάνω, γι’ αυτό και όταν βγαίνω χρησιμοποιώ ταξί».

Διαβάστε επίσης: Λευτέρης Λαζάρου για MasterChef: «Σεφ δεν βγαίνεις μέσα σε ένα τρίμηνο, θες πολλά χιλιόμετρα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ