Τα γενέθλιά της είχε η Λεάννα Μάρκογλου και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης. Η μέρα ξεκίνησε φυσικά με τα όμορφα λόγια του αγαπημένου της, Πάνου Καλίδη, αλλά και των παιδιών τους. Στη συνέχεια, η γνωστή make up artist δέχθηκε πολλές ευχές μέσα από τα social media, ενώ χθες βράδυ έκανε και μια μικρή γιορτή στο σπίτι της. Το πάρτι για τα γενέθλίά της μάλιστα είχε άρωμα Survivor.

Στη μικρή γιορτή στο σπίτι της βρέθηκαν εκτός από την οικογένειά της και η καλή της φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ακόμη, το «παρών» έδωσαν ο Άρης Σοϊλέδης με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά.

Για την ξεχωριστή βραδιά η Λεάννα Μάρκογλου είχε μια τούρτα υπερπαραγωγή, τριών ορόφων σε μαύρο και χρυσό χρώμα. Ακόμη το σπίτι διακοσμήθηκε με γιρλάντες και λουλούδια για τα γενέθλιά της.

Η ανάρτηση της Λεάννας Μάρκογλου:

«Χρόνια μου πολλά τελικά. Σας υπερευχαριστώ για όλες τις ευχές. Πραγματικά να ‘στε όλοι γεροί Τρομερή αγάπη. Το μόνο που θα πω είναι μη σταματάτε ποτέ και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Όλα τα μπορούμε! Σας αγαπώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η εορτάζουσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ