Η Λάουρα Νάργες πριν από περίπου δύο χρόνια έγινε μαμά για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκτοτε άλλαξε εντελώς τη ζωή και τη καθημερινότητά της, ενώ πλέον κάνει πολύ σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η Λάουρα λατρεύει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και κάθε τόσο μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί τους.

Λάουρα Νάργες: Ετοίμασε την πιο γλυκιά έκπληξη για τα γενέθλια του Χρήστου Σαντικάι

Η νέα της ασχολία και η ανάρτηση που έκανε

Η παρουσιάστρια φροντίζει να κάνει και πράγματα για τον εαυτό της και όπως είδαμε από τη νέα της ανάρτηση, έχει ξεκινήσει μπαλέτο.

Μάλιστα έκανε και την πρώτη της παράσταση με τη σχολή.

«Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα! Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας! Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό).

Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe», έγραψε στο caption της ανάρτησης της.

Διαβάστε επίσης:

Λάουρα Νάργες: «Μου είχαν πει “δεν είσαι αρκετά diva για να κάνεις τηλεόραση”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ