Γενέθλια έχει σήμερα 8 Αυγούστου η Λάουρα Νάργες. Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του J2US δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής μια όμορφη και γλυκιά έκπληξη από τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι και τους φίλους τους.

Ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Αντρέας Τσαμπούκος ανέλαβε να χαρίσει στη μέλλουσα μαμά μοναδικές στιγμές. Λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει η 32χρονη Λάουρα Νάργες ήταν συγκινημένη από την κίνηση αυτή, ενώ δεν σταμάτησε να δείχνει τη χαρά της με γέλιο και κραυγές.

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι θα αποκτήσoυν τους επόμενους μήνες ένα αγοράκι καρπό του έρωτά τους και προετοιμάζονται πυρετωδώς για το υποδεχτούν. Λίγους μήνες αφότου έκαναν σχέση, οι δυο τους κρατούσαν στα χέρια τους ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Ο Χρήστος Σαντικάι βοηθά πολύ ενεργά στις ετοιμασίες του νέου τους σπιτιού και η Λάουρα Νάργες μαζί με τον γιο τους τον καμαρώνουν. Η ίδια μάλιστα ανέβασε δυο στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. «Ο αντρούλης μου μας ετοιμάζει τη νέα μας φωλίτσα και εμείς με τον μικρό τον θαυμάζουμε» έγραψε η ραδιοφωνική παραγωγός λάμποντας από ευτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ