Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι επισφράγισαν τον έρωτά τους υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης το πρωί της Παρασκευής. Όπως σας έγραψε αποκλειστικά το okmag, η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι στη συνέχεια της ημέρας πραγματοποίησαν baby shower για το μωρό που περιμένουν σε λίγο καιρό. Οι πρώτες φωτογραφίες από την ημέρα χαράς του ζευγαριού άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media. Ανάμεσα στους φίλους τους που ήταν δίπλα τους τη σημαντική αυτή ημέρα, ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Bo.

Η Λάουρα Νάργες στο baby shower φορούσε για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα ένα σιέλ φόρεμα που άφηνε την φουσκωμένη της κοιλιά ακάλυπτη.

Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με πολλά μπλε μπαλόνια και ελεφαντάκια. Οι μελλοντικοί γονείς είχαν ακόμα επιλέξει μια «χρονοκάψουλα» μέσα στην οποία θα μπουν τα σημειώματα των καλεσμένων τα οποία θα τα δώσουν στον γιο τους όταν ενηλικιωθεί. Αλλά και ένα κουτί μέσα στο οποίο οι φίλοι τους μπορούσαν να γράψουν τις δικές τους συμβουλές.

«Θέλουμε σίγουρα να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Προγραμματίζουμε το θρησκευτικό κομμάτι, απλά μέχρι τότε θα γίνει η δέσμευση διαφορετικά για να είμαστε έτοιμοι για τον μικρό μας. Έχουμε υπόψη μας κάποιες ημερομηνίες τις οποίες προς το παρόν κρατάμε για εμάς. Πιστεύουμε όμως και οι δύο πολύ και θέλουμε να ενωθούμε ενώπιον του Θεού», είχε εκμυστηρευτεί η Λάουρα Νάργες στο περιοδικό ΟΚ! για τα σχέδια που έκαναν περί γάμου με τον Χρήστο Σαντικάι πριν από λίγο καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ