Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι έγιναν γονείς πριν από έναν χρόνο για πρώτη φορά, με την παρουσιάστρια να φέρνει στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της.

Δυο ημέρες πριν ο μικρός είχε τα πρώτα του γενέθλια και η Λάουρα το γιόρτασε όπως έπρεπε, ανεβάζοντας και φωτογραφίες από το πάρτι του στο σπίτι τους.

Η βάφτιση τους γιου τους

Σήμερα (23/9) η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ βάφτισαν τον γιο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό, με νονούς τον Απόστολο και τη Δέσποινα.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στην εκκλησία και απαθανάτισε την άφιξη των γονιών με τον γιο τους, αλλά και τους καλεσμένους τους.

Ο γιος τους πήρε το όνομα Αλέξανδρος και επίσημα, μιας και αρκετές φορές το είχαμε ακούσει από την παρουσιάστρια.

Η νονά του, Δέσποινα Πιστολέλη ήρθε από τη Ζάκυνθο αρκετές ημέρες νωρίτερα για να προλάβει και τους εορτασμούς των πρώτων γενεθλίων του μικρού.

Η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι και τους νονούς του Αλέξανδρου.

Καλεσμένοι στη βάφτιση του Αλέξανδρου, όπως είδαμε μέχρι στιγμής από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον γιο της, ο Bo, η Σάρα Εσκενάζη και ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η Σάρα Εσκενάζη με τον Bo.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει πάρτι τόσο για τη βάφτιση του Αλέξανδρου, όσο και για τα πρώτα του γενέθλια, τα οποία ήταν στις 21 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ