Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και κάνουν την μια έξοδο μετά την άλλη. Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους κυκλοφόρησαν μέσα στον Αύγουστο από το περιοδικό ΟΚ! -όταν το ζευγάρι είχε κλείσει ήδη δυο μήνες μαζί- και τώρα οι δυο τους διανύουν μια όμορφη περίοδο.

Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα έκαναν και μια κοινή έξοδο στο opening του “Voodoo Club”, όπου κάθε εβδομάδα θα έχει live performance ο Νικηφόρος.

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» στη βραδιά και φωτογραφήθηκε με φίλους που ήταν εκεί. Στο event βρέθηκαν πλήθος καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του τραγουδιστή όσο και των ιδιοκτητών Νίκου Bjur, Γιώργου Ρούσσου, Γιάννη Γκουρβέλου, Δημήτρη & Νίκου Μαυρέλη και Σταμάτη Γκαρώνη.

Ανάμεσά τους ήταν: η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Κώστας Μαρτάκης, η Σάσα Σταμάτη, η Βίκυ Κάβουρα, η Φανή Χαλκιά με τον σύζυγό της Λούη Καραμάνο, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Χάρης Σιανίδης και άλλοι.

Φωτογραφίες: NDP – Νίκος Δρούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ