Με αφορμή τον 4ο προσωπικό δίσκο του που κυκλοφορεί προσεχώς, ο Πάνος Βλάχος κάνει live εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου. Χθες Τρίτη, στη μουσική σκηνή του Νέου Κόσμου βρέθηκε στο κοινό για να τον απολαύσει και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη». Έτσι, ο Πάνος Βλάχος δεν δίστασε να του προτείνει να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι «Ουσίες» τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Εκείνος όχι μόνο το τραγούδησε, αλλά και το χόρεψε πάνω στη σκηνή με τον κόσμο να τον συνοδεύει με ρυθμικά παλαμάκια, αλλά και τραγούδι.

«Αφήνοντας το ’22 με μια σκηνή που θα κρατήσει η μνήμη. Πάντα ξέρω τι το μυαλό μου τοποθετεί στην αποθήκη του μακρυπρόθεσμου. Ξέρω επίσης να κρατάω τους αληθινούς ανθρώπους της τέχνης μου. Πανος Βλαχος από τα χρόνια του «Βιοπαλαιστή στη στέγη». Θαυμάσιοι άνθρωποι βρέθηκαν όλοι μαζί εκεί στον «Σταυρό του Νότου», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη βραδιά που περιείχε και άλλες μουσικές στιγμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ