Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο «Πρωινό ΣουΣου» για την καριέρα του, για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Christmas Theater αλλά και για τον αδερφό του.

Η παρουσιάστρια του Open συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο στο Christmas Theater και πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

«Δεν ξέρω τι με έκανε να επιστρέψω. Συζητάγαμε να κάνουμε κάτι εδώ κι εγώ είπα ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, να είναι ένα Τσαντίρι που το γνωρίζω καλά και μπορώ να το φτιάξω μόνος μου. Η πρόταση για να επιστρέψω στην τηλεόραση πάει κι έρχεται. Θα πρέπει να διασφαλίσω απόλυτα ότι δεν θα μπορεί να παρέμβει κανείς στη σάτιρά μου. Δεν θέλω “λευκή επιταγή”, κανονική θέλω. Όριο στη σάτιρα δεν υπάρχει

Το ότι η παράσταση δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερος. Την αλήθεια μου τη λέω, ούτε την αλλάζω, ούτε τη μεταποιώ. Άλλο να αλλάζεις μόνος σου κι άλλο για να πετύχεις κάτι. Δεν μου αρέσει η αλλαγή δια του περιστρόφου. Η τηλεόραση εγκλωβίστηκε γιατί υπάρχει μια αποσιώπηση σχεδόν όλων των πραγμάτων. Η αυτοαναφορικότητα οφείλεται στην ομοιογένειά της, δεν υπάρχει τίποτα καλό να πει. Αυτή η νέα εχθρότητα οφείλεται στην πανδημία, πολλά νεύρα και ψεύτικη χαρά».

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του και στον αδερφό του: «Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου. Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες. Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid.

Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος».

Διαβάστε επίσης: Ο Λάκης Λαζόπουλος έρχεται στο Christmas Theater

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ