Μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις και πάντα ξέρει τον τρόπο για να ξεχωρίσει. Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά που έκανε χθες βράδυ μια έξοδο στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε τη συναυλία του Χρήστου Νικολόπουλου επιλέγοντας colorful outfit.

Ο Λάκης Γαβαλάς επέλεξε ένα ροζ παστελ παντελόνι με γκρι μπλούζα και έντονο φούξια πανωφόρι, συνδυασμένο με ένα σικ μαντίλι. Ο ίδιος μάλιστα αφού παρακολούθησε τη συναυλία, βρέθηκε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί με τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Άλσος με τον Χρήστο Νικολόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του συντροφιά με τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, που τις θεωρεί μούσες του.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το «Παίξε Χρήστο επειγόντως» σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το «Άιντε μάτια μου γλυκά» του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το «Δεν μετανιώνω» του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Το εντυπωσιακό σε αυτές τις συναυλίες του ιστορικού Θεάτρου Άλσους ήταν το ότι οι τρεις μούσες του Χρήστου ερμήνευσαν μεγάλες του επιτυχίες που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ