Η Lady Gaga ενθουσιάστηκε με την τελευταία ταινία του Τζέικ Τζίλενχαλ, «The Guilty». «Ήταν εκπληκτικό», λέει η Lady Gaga για την ταινία του το 2021 στο Netflix. «Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά», τονίζει στην συνέντευξη τους στο Variety.

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ υποδύεται έναν αποστολέα στο θρίλερ που είναι σκηνοθετημένο από τον Αντουάν Φουκουά, γυρίστηκε μάλιστα σε 11 ημέρες. Το σύντομο χρονικό πλαίσιο μπορεί να βοήθησε στη δημιουργία έντασης, αλλά άφησε κάποιες αμφιβολίες στο μυαλό του. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ εκμυστηρεύεται στην Gaga ότι θα ήθελε να είχε επιστρέψει και να ξανακάνει μέρη της ερμηνείας του. Η Lady Gaga είχε τη δική της πρόσφατη εμπειρία συνεργασίας με έναν καθοριστικό σκηνοθέτη.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ του «House of Gucci», επίσης κινείται γρήγορα πίσω από την κάμερα. Στην ταινία, η Lady Gaga υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, μια φιλόδοξη Ιταλίδα που παντρεύεται έναν διάδοχο του θρόνου της Gucci, τον Μαουρίτζιο, (Άνταμ Ντράιβερ) και στη συνέχεια κανονίζει τη δολοφονία του αφού καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Αν και η Lady Gaga και ο Τζέικ Τζίλενχαλ δεν γνωρίζονται, η χημεία τους εμφανίζεται από τη στιγμή που συναντιούνται στο γύρισμα της συνέντευξης τους. «Οι δυο μας είμαστε ένας εφιάλτης», λέει η Lady Gaga tην ώρα της φωτογράφισής τους γελώντας. Την επόμενη ώρα μοιράζονται τα βαθύτερα υποκριτικά μυστικά, τις μεθόδους, τις εμπνεύσεις τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ