Η Lady Gaga ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού ακυρώθηκε η τελευταία ημερομηνία της περιοδείας της Chromatica Ball το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι.

Το Hard Rock Stadium έγραψε στο Twitter: «Η αποψινή παράσταση της Lady Gaga δεν μπόρεσε να συνεχιστεί μετά από μια παύση στις 10:50 μ.μ. για την ασφάλεια των θαυμαστών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών».

Όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η συναυλία δεν θα συνεχιζόταν μετά την παύση της εμφάνισής της λόγω καιρικών συνθηκών, η Lady Gaga μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, απευθυνόμενη με δάκρυα στους θαυμαστές της.

Στην αρχή του βίντεο, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που ήρθαν στην περιοδεία της: «Προσπαθήσαμε πραγματικά να ολοκληρώσουμε το σόου απόψε στο Μαϊάμι, αλλά δεν μπορέσαμε γιατί ακόμα και όταν η βροχή κατά κάποιο τρόπο σταμάτησε, ένας κεραυνός χτυπούσε το έδαφος τόσο κοντά μας».

Σε άλλη ανάρτηση, η Lady Gaga δημοσίευσε μια selfie στο Instagram με το δακρυσμένο πρόσωπό της να ποζάρει με ένα μπουκέτο κόκκινων τριαντάφυλλων. Η Lady Gaga έσφιξε το μπουκέτο, λέγοντας στο άτομο που τα πέταξε στη σκηνή ότι «θα τα κρατήσει για πάντα».

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τελειώσω το σόου ήταν πολύ επικίνδυνο, σας αγαπώ», έγραψε. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που πίστεψαν σε αυτήν, προσθέτοντας: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη περιοδεία της ζωής μου και θα κρατήσω αυτή τη στιγμή για πάντα – μου πήρε πολύ καιρό να θεραπευτώ, αλλά τα κατάφερα».

«Υποθέτω ότι με κάποιο τρόπο ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτή η στιγμή και είμαι τόσο ευγνώμων σε εσάς, τους χορευτές μου, το συγκρότημά μου όλο το πλήρωμα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου», έγραψε, αναφερόμενη στο τραγούδι της Rain On Me. «Πρώτα η ασφάλεια. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ για τα λουλούδια και τις επευφημίες και για την κατανόηση. Η ζωή έχει σημασία».

«Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να κάνουμε την επική εκτέλεση του “Rain On Me” στη βροχή, αλλά αυτό που αξίζει περισσότερο για μένα είναι η ζωή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ