Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της Lady Gaga στο Μαλιμπού πριν από λίγες ημέρες. Το περιστατικό που αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα περιλάμβανε ένα περιστατικό παραβίασης στο σπίτι της τραγουδίστριας. Ένας άγνωστος άνδρας πήγε στο σπίτι της Lady Gaga και άφησε λουλούδια στον δρόμο του σπιτιού της. Ο άντρας δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά κοντά στη βίλα καθώς τον σταματήσουν οι άνδρες ασφαλείας.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο ύποπτος «πέρασε από την ασφάλεια και τοποθέτησε λουλούδια στον δρόμο».

Το TMZ αναφέρει ότι η Lady Gaga ήταν στον χώρο τη στιγμή του συμβάντος, αλλά δεν είχε καμία επαφή με τον άνδρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα ασφαλείας της Gaga είπε στην αστυνομία ότι ο ίδιος άνδρας είχε εντοπιστεί στο παρελθόν στην ιδιοκτησία της και προσπάθησε να αφήσει περισσότερα δώρα για την τραγουδίστρια.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη για το περιστατικό αφού δεν προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τη Lady Gaga και δεν θεωρήθηκε ότι υπάρχει πράξη αξιόποινη.

Το σπίτι της Lady Gaga

Η έπαυλη της Lady Gaga έχει θέα στην παραλία, πισίνα, αίθουσα bowling, 13 μπάνια, στάβλους με άλογα και αγοράστηκε πριν από μερικά χρόνια έναντι 22 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ