Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τον Άγιο Δομίνικο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μίλησε όλα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η συμμετοχή του στο Survivor ήταν για να ζήσει την εμπειρία αυτού του reality που τόσα χρόνια έβλεπε και σχολίαζε.

«Εμένα δεν με ένοιαζε το πόσα χρήματα θα πάρω. Πήγα να το ζήσω και για αυτό προσπάθησα να ζω την κάθε στιγμή στο απόλυτο. Ήξερα ότι θα κοιμηθώ και στο σανίδι και στη βροχή, αλλά ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που περίμενα εν τέλει. Δεν πείνασα γιατί από την δεύτερη ημέρα έβαλα στο μυαλό μου ότι δεν υπάρχει φαγητό, άρα δεν θα φάω. Η Μυριέλλα ανησυχούσε για όλο αυτό το ειδύλλιο που βγαίνει προς τα έξω και εγώ της είπα ότι θα μιλήσω, γιατί εκείνη δεν ήθελε. Ο Γιώργος πήγε στην Μυριέλλα και της είπε κάτι εντελώς άτιμο, οπότε και η Μυριέλλα δεν τον πρόδωσε, επειδή ήρθε και μίλησε σε εμένα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό όλο αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να μην ξεκινήσω τίποτα σαν ειδύλλιο εκεί μέσα. Αυτό το λέω, επειδή εκεί πηγαίνουμε για να αγωνιστούμε, να φάμε και να κερδίσουμε τις ασυλίες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το Survivor.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Βαλάντη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ήθελε να έχει κάποια επαφή με τον τραγουδιστή μετά από αυτά που έγιναν στο παιχνίδι. «Έκανε κάτι πολύ απαίσιο στη Μυριέλλα. Ήμουν ο μόνος που του το έκοψε γιατί κινήθηκε εναντίον της με μια όχι ευγενική διάθεση. Οι λέξεις που χρησιμοποίησε θεώρησα ότι βγήκε μόνος του από το παιχνίδι με αυτά που είπε. Δεν παίζουν αυτά τα πράγματα. Είπε πολλά, που, λόγω σήμανσης δεν τα είδαμε. Παραβίασε τη φρασεολογία που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν ξέρω αν έπαιξαν. Η Μυριέλλα δεν βρήκε κανέναν να την υπερασπιστεί. Όταν έγινε ο μεγάλος χαμός και ο τσακωμός, η Βρισηίδα είπε μετά από λίγο: “Τι φωνάζετε;”. Ήταν απαίσιο. Η Μυριέλλα είδε ότι υπερασπίζονται έναν άνθρωπο που είναι ξένο σώμα. Αν με πάρει τηλέφωνο ο Βαλάντης θα του απαντήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ