Εκτός Ελλάδας βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Λάμπρος Χούτος. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής που χώρισε από τη σύντροφό του, Ματίνα Ζάρα, λίγο πριν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ταξίδεψε ως την Ιταλία και βρίσκεται εκεί μετά τον χωρισμό του.

Η είδηση του τέλους της σχέσης του Λάμπρου Χούτου και της Ματίνας Ζάρα έσκασε σαν «βόμβα» μόλις λίγες μέρες πριν να γίνει ο γάμος τους στη Σκιάθο που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην προχωρήσει όμως, στην επισημοποίηση της σχέσης του και ο χωρισμός τους προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ακολούθησαν κάποιες αναρτήσεις και των δυο στα social media, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται ο λόγος της απόφασής τους.

Ένα μήνα μετά, η Ματίνα Ζάρα έκανε πρεμιέρα με σέξι outfits στο Romeo και τώρα έγινε γνωστό ότι ο Λάμπρος Χούτος δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει ταξιδέψει στην Ιταλία. Ο γνωστός αθλητής που έχει αγωνιστεί για χρόνια σε ιταλικές ομάδες (Ρόμα, Ίντερ, Ατλάντα, Ρετζίνα Κάλτσιο) έχει οικογένεια στη γειτονική Ιταλία, καθώς εκεί βρίσκεται η πρώην σύζυγός του μαζί με τον 11χρονο γιο τους. Ο ίδιος, μάλιστα, ταξιδεύει αρκετά συχνά στην ιαταλία για να τους δει και όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγα χρόνια σε συνέντευξή του, οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του είναι πολύ φιλικές, ενώ ο γιος του είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Ο Λάμπρος Χούτος, μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram και μερικά στιγμιότυπα από τη διαμονή του στην Ιταλία και μας έδωσε μια γεύση από το πώς περνά μετά τον χωρισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ