Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η νικήτρια του GNTM 4. Είναι μία από τις παίκτριες που περπάτησε μπροστά από τους κριτές στο ID Catwalk καταφέρνοντας να τους εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Εκτός από τον τίτλο του GNTM 4 και το συμβόλαιο με το Elite Model, κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο και ένα κοσμήματα και ένα ρολόι αξίας 20.000 ευρώ.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, είναι οι τρεις φιναλίστ, που διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM 4, εκείνη όμως που τα κατάφερε τελικά ήταν η Κυβέλη. Οι top3 του διαγωνισμού βαθμολογήθηκαν, με άριστα το 10, για τις προσπάθειές τους από τους κριτές Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό, με την Κυβέλη να προηγείται με 169 βαθμούς, την Όλγα με 162 και τον Κωνσταντίνο 150 βαθμούς.

 Τι ξέρουμε για την νικήτρια του GNTM 4:

  1. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι 19 ετών.
  2. Μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
  3. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη.
  4. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.
  5. Στα 16 της πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.
  6. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της.
  7. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.
  8. Στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.
  9. Το motto της είναι Now or never.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ