Το super model που σφράγισε με την ομορφιά της τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, μούσα του Calvin Klein, Κρίστι Τέρλινγκτον, βρίσκεται αυτή τη περίοδο στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, γνωστό ηθοποιό και παραγωγό του Hollywood, Έντουαρντ Μπερνς στη θαλαμηγό φιλικού τους ζευγαριού.

Μαζί τους η 18χρονη κόρη τους Γκρέις που ήδη έχει ξεκινήσει μια δυναμική καριέρα μοντέλου και ο δεκαπεντάχρονος γιος τους Φιν. Η Κρίστι Τέρλινγκτον και ο Έντουαρντ Μπερνς είναι ενθουσιασμένοι με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.

Την τελευταία βραδιά του ταξιδιού τους επισκέφτηκαν την Αθηναϊκή Ριβιέρα καλεσμένοι του Χρύσανθου Πανά όπου δείπνησαν με τα παιδιά τους καθώς και με τους καλούς τους φίλους Peter Georgiopoulos, τη σύζυγο του και επίσης επιτυχημένο μοντέλο των 90’ς Κάρα Γιανγκ και τον γιο τους Constantine.

Στην παρέα ήταν επίσης η Ελληνίδα ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου που έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του εξωτερικού Άλκηστις Πουλοπούλου και ο εφοπλιστής Λεωνίδας Βροντίσης.

Ο Χρύσανθος Πανάς μίλησε στους καλεσμένους για την Αθηναϊκή Ριβιέρα και το ομώνυμο βιβλίο του με τις παγκόσμιες εκδόσεις Assouline και συζήτησαν τις τόσο θετικές προοπτικές της Αθηναϊκής Ακτογραμμής.

Παράλληλα, μίλησαν για τη γοητεία των νησιών του Αιγαίου και τους δώρισε το καινούργιο, βραβευμένο από την Unesco βιβλίο του Greek Islands, επίσης από τις διεθνείς εκδόσεις Assouline, ώστε να γνωρίσουν μέσα από το κείμενό του την άυλη πολιτιστική κληρονομιά των νησιών της Ελλάδας.

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε ετοιμάσει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, ενώ το δείπνο περιελάμβανε ελληνικές συνταγές, η μουσική του Island ήταν απογειωτική και η βραδιά μάγεψε τους σημαντικούς καλεσμένους που δήλωσαν ότι η Ελλάδα αλλά και η Αθήνα θα είναι πλέον πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ