Ο Κρις Έβανς ζει έναν νέο έρωτα στη ζωή του. O 41χρονος ηθοποιός βγαίνει με την Πορτογαλίδα συνάδελφό του Άλμπα Μπαπτίστα. «Βγαίνουν για πάνω από έναν χρόνο και είναι σοβαρό», αναφέρουν πηγές στο People προσθέτοντας ότι «Είναι ερωτευμένοι και ο Κρις δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν».

Η 25χρονη Άλμπα Μπαπτίστα πρωταγωνιστεί στην ταινία Mrs. Harris Goes to Paris. Μιλάει πέντε γλώσσες και είναι κόρη ενός μηχανικού και μιας μεταφράστριας. Το 2018, έκανε εκτεταμένη ανθρωπιστική εργασία σε ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη με επίκεντρο την εκπαίδευση. Πέρυσι κέρδισε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κρις Έβανς χαρακτηρίστηκε ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη από το περιοδικό People. Στο εξώφυλλο, ο θρύλος του Captain America είπε ότι νιώθει «πολύ ικανοποιημένος» με τη ζωή αυτή τη στιγμή, επικεντρωμένος στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στο να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μάλιστα τότε, ο Κρις Έβανς δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του:«Αυτό είναι απολύτως κάτι που θέλω: γυναίκα, παιδιά, δημιουργία οικογένειας». «Όταν διαβάζεις για τους περισσότερους από τους καλύτερους καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, οι περισσότεροι [παραδέχονται] ότι δεν ήταν το έργο που έκαναν [για το οποίο είναι πιο περήφανοι], ήταν για τις σχέσεις, τις οικογένειες δημιούργησαν, την αγάπη που βρήκαν, την αγάπη που μοιράστηκαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ