Πρόβλημα υγείας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη, με τον γνωστό ηθοποιό να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα βίντεο στο Instagram.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου «Σωτηρία» για τη φροντίδα που δίνουν στη μαμά του.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στο νοσηλευτικό προσωπικό και στους γιατρούς του νοσοκομείου Σωτηρία, σε διαφορετική πτέρυγα αυτή τη φορά, για την φροντίδα το ενδιαφέρον, την κατανόηση, το χαμόγελο τους σε όλους μας και στη μητέρα μου, σε ασθενείς και συνοδούς. Κάθε μέρα αλλά ακόμα περισσότερο στις δύσκολες στιγμές μας, ας θυμόμαστε τα λόγια ενός εκ των σπουδαίων ζωγράφων “Υπάρχουν πάντοτε λουλούδια για αυτούς που θέλουν να τα βλέπουν” Henri Matisse. Το τι και πως βλέπουμε μπορεί να είναι επιλογή μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη είχε νοσηλευτεί ξανά στο «Σωτηρία», τον περασμένο Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε πως Πάσχα στην Επίδραυρο έκανε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έχει μαζί του την καλύτερη παρέα για συντροφιά, τα παιδιά του. Ο ηθοποιός, μαζί με τον γιο του Αρίωνα και την κόρη του Αέλια και το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου απόλαυσαν έναν περίπατο στα αρχαία. 

«Καλή ανάσταση καλό Πάσχα σε όλους. Με αγάπη υγεία φως και ευλογία Ευχή μου, αμέτρητα να’ναι μόνο, τα κι εγώ πολύ, απ’τα πολλά τα σ´αγαπω», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης στο Instagram, κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε με τα παιδιά του.

Τώρα ωστόσο στέκεται στο πλευρό της μητέρας του.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ