Με αποστάσεις και μάσκες το κοινό, που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιουνίου, απόλαυσε έναν “πειραγμένο” Αριστοφάνη από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, με απολαυστικές ερμηνείες και πολλή μουσική από τον Θοδωρή Ρέγκλη.

Στην παράσταση “Ιππείς” του Εθνικού Θεάτρου πρωταγωνιστούν οι: Πάνος Μουζουράκη, Κώστας Κόκλας, Στεφανία Γουλιώτη, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Γιάννης Χαρίσης και πολλοί ακόμα σπουδαίοι ηθοποιοί.

Την παράσταση παρακολούθησαν στο αρχαίο Αργολικό θέατρο πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του καλού του φίλου, Πάνου Μουζουράκη.

Ο αεικίνητος Πάνος Μουζουράκης έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του ως “Δημοσθένης” και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Μάλιστα, στο τέλος της βραδιάς, οι επώνυμοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στα παρασκήνια για να τον συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκεί ήταν και ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, τόσο επί σκηνής, όσο και στο The Voice του ΣΚΑΪ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας.
Με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ