Στη Σέριφο πέρασαν τις τελευταίες τους ημέρες ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με φίλους. Το ζευγάρι απόλαυσε βόλτες στο νησί και ηλιοθεραπεία παρά τα μποφόρ των ανέμων που «χτυπούσαν» τις Κυκλάδες. Στιγμές που αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό τους μοιράστηκαν με τους followers τους στα social media.

Μάλιστα, ο τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι στην παρέα τους στην παραλία Βαγιά της Σερίφου βρέθηκε και ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος του δώρισε μία κασέτα, αλλά και πως έφαγε από τα χέρια της Γιώτας Λιοπετρίτη που γνωρίσαμε στο MasterChef.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Νικόλας Μάστορας και η Άννα Σπυρίδου με τη Γιώτα Λιοπετρίτη που φρόντισαν για τα γεύματά τους. (Instagram/yio.ta)

«Δώσ’ μου καλοκαίρι, νησί και συναντήσεις στο λιοπύρι. Τα κορίτσια μου μαγείρεψαν τα βίγκαν μου, ο Νικόλας διάλεξε παραλία και ο ρομαντικός ο ντιρέκτορ, μονάχος νωρίς στη χώρα, μου χάρισε κασέτα no budget story. Επτά μποφόρ διώχνεις τα σύννεφα. Αχ βρε καλοκαίρι!», έγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας στα social media.

Δώσ’ μου καλοκαίρι, νησί και συναντήσεις στο λιοπύρι. Τα κορίτσια μου μαγείρεψαν τα βίγκαν μου, ο Νικόλας διάλεξε…

Posted by Maraveyas on Monday, June 5, 2023

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Βόλτα με παρόμοιο στυλ στη Νότια Γαλλία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ