Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για το ξεκίνημα της πορείας του στη μουσική, τα ταξίδια που απολαμβάνει να κάνει. O καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την Πέμπτη.

«Ήταν πολύ θετική αλλά για έναν χρόνο. Ήταν τόσο απαιτητική που παραπάνω δεν θα ήταν θετική διότι αυτό που κάνω καλά και αγαπώ να κάνω είναι μουσική και ταξίδια και δυστυχώς με την εκπομπή που ήταν σε εβδομαδιαία βάση δεν μπορούσα να το κάνω» ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Μιλώντας για τα ταξίδια του: «Έχω αφήσει τη μισή μου καρδιά εκεί. Το ταλέντο που έχουν αυτοί οι άνθρωποι στο πώς προσλαμβάνουν και αποδίδουν τη μουσική και τον εξαιρετικό αυτό ρυθμό και την ακρίβεια. Είναι τρομερά ταλαντούχος λαός» ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Τζένη Μελιτά δε δίστασε να του εξομολογηθεί την τεράστια αμηχανία που ένιωσε σε συναυλία του.

«Σε ευχαριστώ, Κωστή Μαραβέγια, που μου ‘χεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή», είπε η παρουσιάστρια.

«Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ερχόταν σε συναυλίες μου και μου λέει: λοιπόν θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις το όνομα της Τζένης. Το καλύτερό μου οι προτάσεις γάμου. Ήταν η πρώτη μεγάλη μου συναυλία», περιέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Στο θέατρο Βράχων με άπειρο κόσμο. Και να είμαι εγώ μόνη μου και να ‘χω ακούσει μία πρόταση γάμου. Είχα πάθει σοκ και ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση… τι απάντηση να δώσω; Μα δεν ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου, μία αφιέρωση ήθελε να μου κάνει. Το είχε μεταφράσει αλλιώς», εξήγησε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά.

«Αφιέρωση ήθελε τελικά; Εγώ νόμιζα πρόταση γάμου. Όποιος θέλει αφιέρωση από ‘δω και πέρα θα παίρνει πρόταση γάμου και θα παντρεύεται, παιδιά», απάντησε ο τραγουδιστής χιουμοριστικά.

«Γελάς; Μα ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω: τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου μέσω του Μαραβέγια;», κατέληξε η Τζένη Μελιτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ