Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς νόσησε με κορονοϊό, καθώς και το πώς περασε την καραντίνα με τη σύντροφό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Τον Νοέμβριο νόσησα με κορονοϊό και πέρασα δύσκολα. Αφόρητοι πόνοι, υψηλός πυρετός, δύσκολες μέρες. Αναγκάστηκα να κλειστώ στο στούντιό μου για 24 ημέρες», εξομολογήθηκε.

Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε πως ο κορονοϊός τον έκανε να… ξαναγεννηθεί στη μουσική του. «Καλωδιώθηκα, πήρα προενισχυτές μικροφώνου και μια κιθάρα stratocaster που πάντα ήθελα να έχω και ξεκίνησα να δουλεύω ακατάπαυστα. Εξ’ ου και αναδύθηκαν στα καινούργια κομμάτια όλα όσα μου είχαν λείψει, η ανάγκη για σωματικότητα και χορό. Θέλησα να ανοίξω μια ρωγμή σε όλο αυτό που μας είχε ακινητοποιήσει, να πω πάμε να ζήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε», επεσήμανε.

Όσο για την σύντροφο του, Τόνια Σωτηροπούλου, και το πώς πέρασαν την καραντίνα, αποκάλυψε: «Πέρασα μια δύσκολη φάση στην αρχή της καραντίνας, όπως όλοι οι ομότεχνοι μου, γιατί από την πλήρη συναυλιακή δράση των τελευταίων ετών βρέθηκα απότομα σε μια απραξία, χωρίς προοπτική» και πρόσθεσε: «Πάντα συμβαίνουν απρόοπτα, αλλά αυτή η ξαφνική παύση μου δημιούργησε μια αίσθηση ματαίωσης, αναρωτιόμουν πού πάω και τι κάνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ