Ο «αειθαλής» Κώστας Τουρνάς όπως συνηθίζουν να τον χαρακτηρίζουν χαίρεται που δίνει δύναμη στους συνομήλικους του όταν τον βλέπουν να ανεβαίνει στη σκηνή με ενέργεια ζηλευτή. Ο τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικά» για εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί στην μακρά πορεία του. Ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Τουρνάς αποκάλυψε τον ρόλο που έχει παίξει στη ζωή της Έλλης Κοκκίνου, την οποία γνωρίζει από παιδί.

Πώς συνδέεται ο Κώστας Τουρνάς με την Έλλη Κοκκίνου;

«Η Έλλη Κοκκίνου ήταν παιδάκι, 11 χρονών, όταν άκουσα τη φωνή της από το γειτονικό σπίτι. Έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε. Ζούμε δίπλα δίπλα στην εξοχή. Το πιο σημαντικό στο οποίο συνεισέφερα, ήταν ότι η μητέρα της είχε πάντα μία επιφύλαξη και την απέτρεπε από το τραγούδι. Της έλεγε να σπουδάσει κάτι.

Θυμάμαι ότι δόθηκε μια λύση όταν μεγάλωσε λίγο παραπάνω, όπου της είπα ότι δώσε της τα όπλα να κάνει αυτό που αγαπάει, να το επιχειρήσει και δώσε της και ένα χρονικό περιθώριο. Αν σε αυτό το χρονικό περιθώριο δεν καταφέρει κάτι, τότε μπορείτε να συζητάτε τι άλλο μπορεί να κάνει στη ζωή της και να τη βοηθήσει. Αυτό ήταν βοήθημα μεγάλο, γιατί και σπουδές έκανε στο εξωτερικό στο τραγούδι, αλλά και στον χρόνο που η μητέρα της τής είχε δώσει περιθώριο κατάφερε και βγήκε και έκανε και επιτυχία», περιέγραψε ο Κώστας Τουρνάς μιλώντας για την πορεία της Έλλης Κοκκίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ