Ήταν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όταν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη απέκτησαν την κόρη τους. Το ζευγάρι που έχει ήδη έναν γιο, τον ενός έτους Ιάσονα.

Έναν περίπου μήνα μετά τον ερχομό της μικρής αρχίζουν να βρίσκουν τον ρυθμό τους και η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για θέματα μητρότητας και όχι μόνο. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και εκείνη για το όνομα που έχουν αποφασίσει να της δώσουν.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κόρη τους το όνομα Σιμόνη. Δηλαδή, το πρωτότυπο γυναικείο όνομα που έχει και η μητέρα του ηθοποιού.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι ο γιος τους Ιάσονας τα πηγαίνει πολύ καλά με τη μικρή του αδελφή. «Ευτυχώς τα πάει πολύ καλά. Είναι ένα εκπληκτικό και καλοσυνάτο παιδί και της κάνει αγκαλιές συνέχεια», ανέφερε.

Τα νέα για τον ερχομό της μικρής Σιμόνης είχε ανακοινώσει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Σόμμερ με μια φωτογραφία που την κρατούσε αγκαλιά. «Καλωσόρισες σε αυτό τον κόσμο. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα περιγράψουν το συναίσθημα του να σε κρατάω για πρώτη φορά στα χέρια μου», έγραφε τότε ο περήφανος πατέρας.

Όσο για τη Βαλεντίνη Παπαδάκη εκείνη έκανε λόγο για ένα μεγάλο θαύμα. «Ένα τόσο μεγάλο θαύμα σε ένα τόσο μικρό κορίτσι, εύχομαι να είσαι πάντα γεμάτη φως, υγεία, αγάπη και γκλίτερ στην ζωή σου», έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 3,5 χρόνια. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2021 στο Δημαρχείο Αλίμου με μάρτυρες τη Μαρία Καλάβρια και την Ιωάννα Παλαιολόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ