Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star έστειλε ο Κώστας Παπαδόπουλος ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του. Παράλληλα, έκανε λόγω για «ανθρωποφαγικές συνθήκες».

«Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι έως τώρα. Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομίνικο.

Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται.

Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά.

Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία.

Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω.

Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς», έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος στο πρώτο του μήνυμα μετά το Survivor All Star. Θυμίζουμε ότι κατά την αποχώρησή του από το reality χαιρέτησε μόνο με τον λόγο του τους συμπαίκτες του και δεν θέλησε να τους αγκαλιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ