Τα πρώτα γενέθλια της μικρής του κόρης, της Δήμητρας γιόρτασε οικογενειακά ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα, τα 4 παιδιά του και την οικογένεια του αδελφού έκαναν μια μονοήμερη εκδρομή στο Γραμματικό και έκοψαν εκεί την τούρτα της μικρής.

«Ήταν οικογενειακές στιγμές και ήμασταν στην επαρχία. Η κόρη μου είχε γενέθλια στις 2 Απριλίου», λέει ο Κώστας Παπαδόπουλος στο okmag.

Συμπτωματικά, τα 2 του αγόρια του έχουν γεννηθεί σε κοντινές ημερομηνίες με μερικά χρόνια διαφορά.

«Την Πρωταπριλιά του 2021 ήμουν στο Survivor. Οι δύο γιοι μου, ο Γιάννης και ο Θοδωρής έχουν 1η Απριλίου γενέθλια. Έχουν διαφορά 3 ώρες και 3 χρόνια. Και η Δήμητρα είναι γεννημένη στις 2 Απριλίου», μας αναφέρει.

Ο ίδιος έχει ήδη ζήσει γενέθλια των αγαπημένων του προσώπων στα οποία βρισκόταν μακριά τους. Τον ρωτάμε αν θα έμπαινε στον πειρασμό να επικοινωνήσει μαζί τους αν βρισκόταν ακόμα στο Survivor παραβιάζοντας τους κανόνες.

«Είναι πολύ μεγάλος πειρασμός. Αλλά από τη στιγμή που θα είχα δει ότι θα έχουν αποχωρήσει τόσα άτομα για επικοινωνία και παραβιάσεις δεν θα το έκανα» απαντά εκείνος.

Για την ξεχωριστή ημέρα της μικρής του Δήμητρας επέλεξε μια τούρτα με τη Σταλίτσα από την οικογένεια Φλινστόουν πάνω στην οποία τοποθέτησαν το πρώτο της κεράκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ