Ο ρόλος του Πετρή στον «Σασμό» τον έκανε ευρύτερα γνωστό αν και ο Κώστας Νικούλι είχε ήδη αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Η επαγγελματική επιτυχία συνοδεύεται όμως και από την προσωπική ευτυχία αφού ο ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κατερίνας Μαούτσου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κώστα Νικούλι και τον σύντροφό του και επίσης ηθοποιό σε πρόσφατη έξοδό τους στο Tekila στο κέντρο της Αθήνας. Εκείνος 27 και η Κατερίνα Μαούτσου 35, με τη διαφορά ηλικίας να μην έχει παίξει κανέναν απολύτως ρόλο στη σχέση τους.

«Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ εδώ και οκτώ μήνες με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω», είπε ο Κώστας Νικούλι σε συνέντευξή του στο The 2night show.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ