Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν απόγευμα της Κυριακής 26ης Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης. Ο τραγουδιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γάμος του τραγουδιστή και της γυμνάστριας έγινε στο Κολωνάκι, σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ τη νύφη τη συνόδευσε ο πατέρας της στην εκκλησία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2022 και γενικά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού

Τόσο ο Κώστας Καραφώτης όσο και η Κάτια Μάνου, δεν δημοσιεύουν πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους αλλά όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Instagram, το σπίτι τους φαίνεται να είναι minimal με ιδιαίτερη διακόσμηση.

Σχεδόν όλο το σπίτι τους είναι σε μπεζ αποχρώσεις με λευκές κουρτίνες ενώ όπως μπορούμε να διακρίνουμε λίγο από τα βίντεο της γυμνάστριας, δεν έχουν πολλά διακοσμητικά.

Το ζευγάρι απολαμβάνει όλες τις γωνίες του σπιτιού τους καθώς είναι το μοναδικό μέρος όπου μπορούν να χαλαρώσουν από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα, στους τοίχους του σπιτιού τους, δημιουργίες της Κάτιας Μάνου η οποία ασχολείται αρκετά με τη ζωγραφική.

Ο Κώστας Καραφώτης επιλέγει τον χώρο της κουζίνας για να βγάζει βίντεο όπου τραγουδά αλλά και να περνά κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και η κουζίνα είναι λευκή ενώ οι καρέκλες του λευκού τραπεζιού είναι ξύλινες.

Αυτοί είναι μερικοί πίνακες της Κάτιας Μάνου που διακοσμούν υπέροχα τον προσωπικό τους χώρο.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραφώτης – Κάτια Μάνου: H στιγμή της άφιξης της νύφης στην εκκλησία και το τρυφερό φιλί

Κάτια Μάνου: Ο ξέφρενος χορός με τον σύζυγό της, Κώστα Καραφώτη, την Ελένη Πετρουλάκη και την Πέγκυ Ζήνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ