Ο Κώστας Δόξας μίλησε στην «Super Κατερίνα» και στη Μένια Κούκου και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του αλλά και για τους φίλους του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής ανέφερε για το διαζύγιό του ότι: «Έχει βγει το διαζύγιό μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μην μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι; Και νομικά είμαι ελεύθερος. Φοβερή η διαδικασία με τα δικαστήρια και κοστοβόρα. Πάντως, όλα πάνε καλά. Ανεβαίνω κάποιες μέρες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη που τις περνάω με την κόρη μου. Περνάμε υπέροχα, κάνουμε τις δραστηριότητές μας, κάνουμε τις βόλτες μας, διαβάζουμε, γιατί έχει μπει κι αυτό στο πρόγραμμα, έχουμε διαβάσματα, πηγαίνει Α’ Δημοτικού. Είναι μια πολύ ωραία “χορογραφία” ημέρας. Είναι γεμάτη η μέρα, περνάμε καλά, γυρίζουμε σπίτι και πέφτουμε κατάκοποι για ύπνο».

Ενώ για τους φίλους του ανέφερε ο Κώστας Δόξας ότι: «Υπάρχει η τάση να κριτικάρουμε. Εμένα μου έκανε πάρα πολύ καλό η κριτική γιατί έχω δει πως είναι να μην είσαι τραγουδιστής. Έχω δει πως είναι να χτίζεις κάτι, να φτιάχνεις μια μάσκα, να τη φοράς και να είσαι ο Δόξας, ο τραγουδιστής που τον ξέρουν και πως είναι να είσαι χωρίς αυτό. Είδα πως είναι να μην είσαι φίλος με τους φίλους σου ή με αυτούς που νόμιζες ότι είναι φίλοι σου. Το λες και λυτρωτικό. Είδα τη μητέρα μου, τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, είδα κάποιους που με στήριξαν. Οι φίλοι μου, από 15-20 γίνανε 2-3. Οι φίλοι είναι πολύ δύσκολο κομμάτι».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Δόξας για τη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του: «Είναι πολύ στενάχωρο να χάνεις τη δουλειά σου, τη ζωή σου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ