Ο Κώστας Μπερικόπουλος είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς Maestro και ενσαρκώνει τον συνταξιοδοτημένο αστυνομικό διευθυντή Δημοσθένη Κουβά που έχει βάλει στόχο να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Χαράλαμπου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του Mega:

«Πέρυσι με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μου πρότεινε να παίξω τον ρόλο ενός αστυνομικού στη νέα σεζόν. Εγώ είχα δει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια και ο Χριστόφορος μου είπε: “δες πρώτα τη σειρά και μιλάμε μετά”. Είδα τη σειρά και ενθουσιάστηκα. Τον πήρα αμέσως τηλέφωνο και είπα το “ναι”.

Ο αστυνομικός που υποδύομαι, ο Δημοσθένης, είναι ένας ρόλος που εξελίσσεται. Έχει πολλές εκπλήξεις ο ρόλος μου, “τον κάνει κέφι” φαίνεται και ο Χριστόφορος για αυτό και τον κάνει πιο σύνθετο. Θα συνεχίσει ο Δημοσθένης και στο δεύτερο μισό της σεζόν. Με τη Χαρούλα Αλεξίου γνωριζόμασταν πριν από το Maestro, παίξαμε δύο φορές μαζί και στο θέατρο. Έχουμε έρθει κοντά με τη Χάρις, έχουμε πολλές σκηνές μαζί και πολλές φορές μελετάμε μαζί τα λόγια μας. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκεσαι με έναν άνθρωπο όπως η Χάρις».

Διαβάστε επίσης: Κώστας Μπερικόπουλος: Ο ρόλος στο Maestro, οι σπουδαίες συνεργασίες στο θέατρο και 5 σειρές που τον έχουμε δει

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ