Μια δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αφού σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Παύλος Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account του, την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό και συγκινητικό μήνυμα.

Ο Παύλος Μπακογιάννης ήταν Έλληνας δημοσιογράφος με αντιστασιακή δράση κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, πολιτικός και εκλεγμένος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Ευρυτανίας, ο οποίος δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη στις 26 Σεπτεμβρίου 1989.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram

Το πρωί της Τρίτης (26/9) ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά του από τότε που ήταν παιδί και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Όσα χρόνια και αν περάσουν, το χαμόγελό σου πάντοτε θα δίνει δύναμη σε όσους σε αγάπησαν», έγραψε στη λεζάντα του.

Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο του Τέρενς Κουίκ κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος έγραψε:

«Καλημέρα αγαπημένε μου Κωνσταντίνε. Ένα μεγάλο συγνώμη που έμαθες τα τραγικά νέα από το στόμα μου εκείνο το πρωινό στο ραδιόφωνο. Ήταν πραγματικά σπουδαίος. Να ‘σαι περήφανος».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Τη δική της ανάρτηση στο Instagram στην μνήμη του συζύγου της έκανε και η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία έγραψε χρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη.

«Όσο υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τη ζωή τους για τη δημοκρατία ούτε η δημοκρατία, ούτε η πολιτική πεθαίνει».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ