Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Εμείς» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στο θέατρο στην παράσταση «Τι είδε ο Μπάτλερ», μίλησε για την προσωπική του ζωή, την πίστη του στον Θεό ενώ αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συννενοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;» εξομολογείται ο Κώστας Αποστολάκης και συνέχισε αναφερόμενος στο σημάδι που τον έκανε να στραφεί στον Θεό: «Κουράστηκε η ψυχή μου. Εγώ έχω δει σημάδι αλλά αν στο εξηγήσω γήινα δεν θα το καταλάβεις. Είναι σαν ένα φως. Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Κι από ‘κείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

«Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια», δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης

«Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ποτά, ξενύχτια, γυναίκες, ψευτιές, διπλωματία, υποκρισία, έπαρση. Με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια» δήλωσε ενώ συνέχισε αναφερόμενος στον γάμο του: «Τίποτα δεν πήγε καλά στον γάμο μου, γιατί δεν ήμουν όπως πρέπει. Ήμουν εγωιστής και δειλός. Κάθε μέρα ζητάω συγγνώμη από την πρώην σύζυγό μου και από τον Θεό».

Ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος και την αγάπη του για την Κρήτη. Μάλιστα μίλησε και για την κόρη του και το τι σκοπεύει να της πει όταν τον ρωτήσει για τη ζωή του πριν στραφεί στον Θεό. Παράλληλα μίλησε και για το αλκοόλ αναφέροντας: «Το έκοψα μέσα σε τριάντα δεύτερα. Έπινα επειδή η ψυχή μου δεν ήταν καθαρή και δεν υπήρχε φως. Όταν συμβαίνει αυτό θέλεις να κάνεις όσο πιο σκοτεινά πράγματα μπορείς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ