Κώστας Αναγκωστόπουλος έκανε άλλη μια ανάρτηση για το Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης έχει επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα, ωστόσο δεν έχει κάνει καμία δήλωση όσον αφορά την έξοδό του από το παιχνίδι.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει αρνηθεί να μιλήσει σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Ο ίδιος, μέχρι στιγμής, έχει επιλέξει να σχολιάζει ότι έχει συμβεί στο reality επιβίωσης μέσα από τα social media του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος θέλησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram να ξεκαθαρίσει μερικά  πράγματα: «Εγώ δεν είπα πουθενά αν έτρωγε ο Κωνσταντίνος! Εγώ δεν έχω βγει σε κάποιο κανάλι ούτε έχω δώσει συνέντευξη! Ότι λέω το έχω γράψει και γράφω στο προφίλ μου εδώ!», έγραψε συγκεκριμένα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του μετά το άκουσμα της αποχώρησής του από το Survivor All Star. Ο Μισθοφόρος, που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο άκουσμα του αποτελέσματος δια στόματος Γιώργου Λιανού αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

Ο παίκτης των μπλε δυσανασχέτησε ενώ δεν θέλησε καν να χαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες. «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς. Θέλω να φύγω», είπε αποχωρώντας από το παιχνίδι και το συμβούλιο του νησιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ