Αιχμές για το Survivor All Star άφησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με αφορμή τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια και όχι μόνο.

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ιδίως στο Twitter. Μάλιστα διοργανώνει κάποια space στο Twitter και απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών.

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί ρώτησαν σχετικά και με τα βίντεο και με τους λόκαλ αλλά και τα όσα συμβαίνουν και δεν βγαίνουν προς τα έξω. Ο πρώην παίκτης τόνισε πώς η παραγωγή τον φοβάται και δεν τον αφήνει να βγει να μιλήσει στις εκπομπές.

«Μπροστά μου δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να έχει γίνει. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολο γίνεται σε αυτό το παιχνίδι που πήγα φέτος. Αυτό το παιχνίδι που πήγα το ’17 ήταν άλλο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ωραία όλα αυτά που βγαίνουν. Κακό κάνει στους παίκτες πιο πολύ, είναι σαν να τους ξεφτιλίζουν. Κι εγώ αν καθόμουν και πείναγα παραπάνω, θα έτρωγα κι εγώ από τα σκουπίδια. Δεν είναι ωραίο να τρώω όμως από τα σκουπίδια και να με βγάζουν βίντεο. Είναι προσβλητικό, εμένα δεν μου αρέσει.

«Εγώ δεν έχω επιλογή για το πότε δεν βγω στην τηλεόραση. Δεν έχω βήμα. Οπότε, αφού ο Λιανός μίλησε για εμβάσματα, ας πούνε ποιοι τα έδωσαν, να τελειώνει αυτό το παραμύθι», επισήμανε και τόνισε:

«Ό,τι είχα να πω, το έχω πει και μέσα και έξω. Όποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει την ρήτρα των 150 χιλιάδων, θυμάμαι ακριβώς πόσο λέει στο συμβόλαιο, να μαζευτούμε σε live εκπομπή, στον Μουτσινά, στην Φαίη Σκορδά, και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε. Όχι να βγαίνει ένας εκπρόσωπος τύπου δικός τους και να λέει αυτά που θέλει και να κατακεραυνώνει παίκτες. Ποιοι παίκτες φταίνε;

Άμα η παραγωγή σου αφήνει τα σκουπίδια με το φαγητό κι εγώ θα πάρω τη σακούλα και θα τη σκίσω. Δεν πρέπει να είναι εκεί η σακούλα. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο από το ’17; Γιατί δεν υπάρχουν! Τότε δεν έπαιρναν 900 ευρώ οι δημοσιογράφοι, παίρνανε 1500-1700 ευρώ. Ποιος δίνει τα spoilers ρε παιδιά; Οι παίκτες πάλι; Γιατί δεν μας απάντησε εμάς ο εκπρόσωπος Τύπου της Ατζούν Media; Γιατί τώρα νευριάζω κι εγώ, έτσι;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ